Post by ecinmodefor on Mar 5, 2022 4:23:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Darkrise - Pixel Action RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Darkrise - Pixel Action RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze ▞▞▞
▞▞▞ Darkrise - Pixel Action RPG 2022 version ▞▞▞
Hahahaha patīk, ka tas tiešām palīdz visām manām prasmēm ir 5. līmenis, jo 6. līmenis ir 51 000 dārgakmeņu PAR 1 PRASMES SPĒLE.
tā tiešām ir laba spēle, un man tā patīk, bet līmeņa paaugstināšanas sistēma ir diezgan grūta, un pūļus ir nedaudz grūti pārspēt, un laba aprīkojuma krituma līmenis ir diezgan zems.
Atdzīvināšanas reklāmai nepatīk darboties
Būtu jauki pievienot: - strafing - pirkšana vairumā - prasmju un spēju daudzveidība
Jautra maza sānu ritināšana RPG. Varētu būt rafinētāk.
Es mēģināju izmantot savu tradicionālo vārdu kakin, kas Ktunaxa valodā nozīmē vilks, mana varoņa segvārdam, un tas man teica, ka tas nav piemērots? Nav labi.
Nekur nav tik labi, kā tas bija pagājušajā gadā. Atinstalēju to, jo es nevēlos tikt galā ar aprīkojuma izturības zudumu katru reizi, kad mani kā burvi pilnībā iznīcina nejauši attālināti ienaidnieki, jo klasei vairs nav noderīgu diapazonu īpaši agri, vienkārši izmetiet regulārus uzbrukumus. Tāpat šķiet, ka bez iemesla tika pievienots daudz UX. Šķiet, ka arī automātiskā laupīšana man nedarbojas, kas ir lieliski.
Tā bija fantastiska spēle, un tā joprojām ir laba spēle tagad, bet man patika vecā versija .. tā bija vienkāršāka, un man patika šī lieta .. un pasīvās prasmes tagad vairāk traucē TBH
Darkrise - Pixel Action RPG 角色扮演 ecd
ES mīlu šo spēli. Vienkāršs, bet tomēr ļoti izaicinošs. Jūs to nevarat pārspēt, taču vienmēr ir iespējams veikt uzlabojumus, lai kļūtu spēcīgāks. Es parasti esmu ļoti izvēlīgs cilvēks, izvēloties spēles, un es ļoti iesaku to izmēģināt. Ar to ir iesaistīta arī nesaskaņu kopiena.
Pārāk atkārtojas
Spēle ir laba, bet ir viena problēma, kad jūs sasniedzat noteiktu apgabalu (arēnu), to vairs nevar iziet, jo nav ceļa vārtu, lai to ceļotu vai uzvarētu.
Ir kļūda, kas liek jums iestrēgt vietā un nevarat kustēties vai lēkt, vienkārši izmantojiet prasmes, un vienīgais labojums ir atgriezties pie varoņu atlases, kas liks jums zaudēt daudz laupījuma.
Ouh, Dev izveido citu tādu pašu spēli, piemēram, moonrise. Tādā veidā fvk Dev nekad neatjaunina saturu....
Diezgan garlaicīgi, bet labi izstrādāts
Spēle ir ļoti unikāla un jautra savam žanram. Angļu valodai ir neliela valodas barjera, bet tā ir lasāma. Mana vienīgā lielā problēma ir rakstzīmju daudzveidības trūkums. Mage ir otrreiz pārstrādājis NPC ienaidnieku prasmes, un rīki un pasīvie ir garlaicīgi un atkārtojas. vismaz padariet pasīvās prasmes, kuras varat iegūt, atšķirīgas katram tēlam. Izņemot to, tam noteikti ir potenciāls būt LIELISKI!
Labi
laba spēle, es esmu 90. līmenī, bet tagad tā tiek restartēta pēc katra spēlētā līmeņa
Kopš atjaunināšanas ir grūtāk audzēt dārgakmeņus un vēl grūtāk iegūt leģendārus. Es pat nevaru pabeigt lv110 karti, nenomirstot.
Darkrise - Pixel Action RPG பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் fqxj
Šī spēle ir jautra, taču es to atinstalēju, jo, krītot, tu nomirsti un atgriezies pilsētā. Tas ir tik stulbs izstrādātāja lēmums.
Mākonī saglabāšanas dati nevar mainīt rakstzīmi. Man 2.kontā ir char ar lv20.. kad mainos, veiksme vai kas tamlīdzīgs. dati ir atjaunoti, bet simbols un statistika ir tādi paši kā mākonī saglabāti kontā pirms izmaiņām. Es jau mainījos no Google Play spēlēm un parādās uznirstošais logs, kad spēles sākums bija mans otrais konts.
Darkrise - Pixel Action RPG RPG xyor
Es meklēju pārskatus un mīlu attīstītāju atbildes uz 1/2 zvaigžņu pārskatiem, kas vienkārši runā miskasti. Nav kopēšanas / pastas atbildes, bet vai nu grauzdējot recenzentu par mēms vai piedāvāt risinājumu. Noteikti liek man spēlēt šo spēli vēl l. Arī es atceros, ka tur ir autoloot. Vai tas bija tikai Moonrise?
Tiešām? visi mani iepriekšējie dārgakmeņi tagad ir bezjēdzīgi? Es tagad pat nevaru apvienot dārgakmeņus. Veco un jauno es nevaru to izveidot ~ ar .. Jaunais prasmju koks arī liek man sajaukt ~ dievs..
Darkrise - Pixel Action RPG રોલ પ્લેઇંગ xmem
Paywalls sabojā šo spēli un neveiklās vadības ierīces, kas nodrošina 1 sitienu, lai piespiestu iaps. Atkritumi
Jautra spēle, līdz jūs nokļūsit uz jums daudziem monstriem un jūs nogalināsit nekādā veidā. Es dotu 5 zvaigznes, bet ne, ja jūs nevarat nokārtot līmeni.Es būtu par šo spēli samaksājis, ja vien nebūtu iesprūdis.
Patiešām lieliska spēle, un tas daudz pasaka, ja salīdzina to ar citām mobilajām RPG spēlēm. Mani vienīgie reālie ieteikumi būtu nedaudz vairāk rakstura pielāgošanas, daudzveidīgāki ieroči un veids, kā spēlēt ar dažādām klasēm specifiskiem ieročiem, iespējams, ar sodu. Bez tiem, es arī gribētu zināt, kāpēc atjaunošanās ir tik spēcīga, vai es esmu nemirstīgā bērns?
Šī spēle ir viņu iepriekšējās spēles sliktāka versija: moonrise arena. Viņi atkārtoti izmanto 90% līdzekļu un lietotāja interfeisa, un ir skaidrs, ka viņi vienkārši vēlējās nospiest lielo atiestatīšanas pogu, lai anulētu cilvēku mikro darījumus iepriekšējā spēlē, jo viņi piedāvā tieši tādus pašus mikro darījumus šajā sliktajā attaisnojumā "oriģinālajam ierakstam". izdariet sev labu un netērējiet ne centa par šo pagodināto iepriekšējās spēles atgriezenisko atjauninājumu, jo ir pierādīts, ka tie vienkārši izveido "jaunu spēli", kad pārdošanas apjomi izsīkst.
Es atjaunināju šo spēli un vēlos, lai tas nebūtu noticis. Mans loka šāvējs ir kļuvis tik vājš. Neatkarīgi no tā, ka esmu 127. līmenī. Es spēlēju templī, lai sasniegtu augstāku līmeni, jo zemākos līmeņos nevar sasniegt līmeni, bet es pat vairs nevaru to pārvarēt. Prasmju koks ir pārāk liels. Ko man darīt ar veciem dārgakmeņiem, zivju kauliem, ilkņiem utt.? Ienaidnieki šķiet spēcīgāki. Es spēlēju kā lokšāvēja, un joprojām šķiet, ka ar viņu nav iespējas nokļūt zemūdens tirgū. Būtu arī ļoti noderīgi, ja būtu nesalaužams aprīkojums.
Labākajā gadījumā tas ir viduvējs. Galvenā problēma ir šīs spēles līdzsvars, kurā tiek izmests daudz ienaidnieku, un daži vienā mirklī nositīs divus vai trīs šāvienus, liekot jums saslīdēt, lai tiktu garām apgabalu līmenim, lai pat tiktu tai cauri. Nolīdzināšanas sistēma ir ļoti traucējoša, un prasmju uzlabošana, izmantojot prasmju grāmatas, ir jauki un viss, taču tā ir ļoti ierobežota un grūti sasniedzama.
Jā, tas ir jautri un viss, bet, kad es nospiežu pilsētu, tas it kā RESTARTS viss mans progress, tāpēc es piešķiru šim 3 zvaigznes
Jābūt tiešsaistē..spēle ir laba, bet bezsaistē bezjēdzīga. un pēc kāda laika ir garlaicīga
Jautra spēle, bet, kad es teleportējos 10. līmenī, tas man neļauj
Es nevaru pateikt, vai tas ir Moonrise klons vai kas.
Blāvi un cītīgi smieklīgi, ienaidnieki ir pārāk pretīgi un pārāk daudz, lai tikai sāktu, un tajā brīdī, sākot ar karotāju, man nevajadzētu mirst ik pēc desmit sekundēm, tikai sākumā ieejot kapsētā, Le un izdzēsiet to, lūdzu. Vai vienkārši uzlabojiet to.
Lag
Darkrise - Pixel Action RPG Rollenspel flr
Beidz būt tik aizsargājošs. Es palieku pie savas kritikas par jūsu smieklīgajiem atjauninājumiem. Burvju putekļi, kas nav reti sastopami, vienkārši izkausē dārgakmeņus pēkšņi. Dieva dēļ. Ņemot vērā, ka man pirms tam nebija jākausē dārgakmeņi, lai tos uzlabotu, un pēkšņi vajadzēja burvju putekļus, lai to izdarītu....... un daudz to.. Man ir jāizkausē visi dārgakmeņi, lai varētu tos iegūt. putekļi, lai palielinātu atzīmes.............. hmm redzēt pēkšņu problēmu. Turklāt tas pēkšņi kļuva daudz grūtāks, tāpēc pakāpšanās līmeņos pēkšņi kļuva neiespējama. Slikts atjauninājums.
Man tas patīk, to ir tik jautri spēlēt, un jaunais atjauninājums ir diezgan foršs, taču arī dārgakmeņi ir ļoti atšķirīgi, man patika vecie, izskats ir labs, tā ir statistika
Vairāk satura pls
Izbaudīja to. Nesenais atjauninājums man to nogalināja.
Word Search - World's Biggest Teka-teki vwj
Nav īsti patīkama spēle
Jaunais atjauninājums neatjaunina visu aprīkojumu, un visas pasīvās prasmes tika pilnībā izdzēstas. Tas ir ļoti asiņaini kaitinoši. Es biju zaudējis visas iepriekšējās pasīvās prasmes un biju pilnībā apmulsis par jauno amatniecības sistēmu, kas neņem vērā visus dārgakmeņus, ko iepriekš biju sasniedzis augstākajā līmenī un tagad ir bezjēdzīgi. Tātad būtībā viss progress līdz šim ir bijis veltīgs. Liels paldies par to. Saglabājiet to civilizēti, taču esmu ārkārtīgi saniknots par šo jauno atjauninājumu, ja jūs to vispār lasāt
vai pēc stagnācijas līgavas ir kāds līmenis?
Progress nevar ielādēt. Tas atkal ir zemā līmenī un tiek jaunināts, kad pametu spēli.
Tas ļoti atkārtojas
Vai šī ir spēle...🤔🤔🤔
Šajā spēlē ir daudz funkciju! Noteikti ieteicams.Tam ir spēcīga spēle sākumā un vidū, un es varu teikt, ka viņi strādā pie vairāk vēlīnā un beigu satura.
Ienaidnieki ir pārāk spēcīgi, un tad baras un bari uz tiem padara lietu nomāktu, ja ne saniknojošu. Atkal un atkal iet cauri vienai un tai pašai lietai ir vienkārši neprātīgi.
Jauka spēle, bet mēs nevaram redzēt bruņas, kuras mēs aprīkojam. Tas ir diezgan garlaicīgi., Absolūti garlaicīgi. Tāpat kā im lvl 65, bet manas bruņas nemainās. Tik tizli. Mēs esam jūsu spēles recenzenti. Tātad mēs zinām. Kas labāks. Un loka šāvēja prasme. Es domāju, ka tā ir bultas krusa. Tā bezjēdzīgi. Nedusmojies .😂 .bet es domāju, ka tava spēle būs populārāka, ja darīsi to, kas man vajadzīgs. 😂😂 tas ir mans viedoklis. 😂 bet vienalga laba spēle.
Es nevarēju atrast savu pēdējo atsauksmi, tāpēc esmu uzrakstījis jaunu. Aprīkojums ar zemu statistiku un pārspētiem ienaidniekiem. Četras raganas vienlaikus = nav iespēju uzvarēt.
Hardcore režīms būs pārsteidzošs... Kad tavs varonis nomira, tas nomira uz visiem laikiem vai... Nākamā paaudze turpinās.... Tas būs interesanti....tikai diezgan neapmierinoša, jo ir ĻOTI GŪTI dabūt īpašu aprīkojumu (tos zobratus ar rāmjiem 😅) pat ja spēlē fatālā režīmā 😠
Slikta lietotāja saskarne... Nevar pat aprīkot bruņas un ieročus no laupījumiem.