Post by ecinmodefor on Mar 5, 2022 4:04:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu ģenerators zelta ▞▞▞
▞▞▞ Sword Play! Ninja Slice Runner 2022 version ▞▞▞
Šajā ir vairāk nekā es domāju, ka tas būs! Esmu priecīgs, ka lejupielādēju lietotni, un tā ir ļoti laba spēle, un es domāju tai piešķirt piecas zvaigznes.
Šajā lietotnē bija tik daudz reklāmu
Ļoti atkārtojas, un visi 1 līdz 2 līmeņi ir spiesti skatīties reklāmu
Main Pedang! Pelari Ninja 3D Laga ohji
Labi, šī spēle pat nav pelnījusi vienu zvaigzni, pirmkārt, pareizi, kad es uz tās noklikšķinu, tā avarē, un es turpināju atiestatīt savu tālruni, un tas turpināja avarēt. Man tik ļoti nepatīk šī spēle un piecu zvaigžņu skatījumi viņiem, iespējams, vienkārši ir labāks tālrunis nekā man, bet tomēr tas ir slikti, man ir patiešām labs tālrunis, un tas joprojām nedarbojas. Es nezinu, ko jūs darīsit ar šo lietu, bet šobrīd tas ir miskaste. neiesaku šo spēli, tā ir tiešām slikta🤮
Tā ir laba spēle, bet kad es to spēlēju, tajā nav sasodītas mūzikas, kur ir mūzika, bet man tā joprojām patīk 👌🏼
Šī ir ļoti tīra un vienkārša spēle, tā ir laba, bet... tik daudz reklāmu! Noņemiet dažus, un es varētu tai piešķirt 4 zvaigznes. Cita lieta, kad esat ienaidnieka tuvumā, viņi ir tikpat smagi kā īsts spēlētājs! Lūdzu, saīsiniet arī reklāmas, jūs zināt, ko... šai spēlei ir nepieciešama nopietna attīstība! Tik daudz problēmu ar šo spēli es pat varu saskaitīt! Lūdzu, izlabojiet spēli Izveidojiet jaunu spēli, lai es varētu spēlēt arī to.
Šī spēle nav tāda kā papildinājums, ko es redzēju, kad jūs uzbrūkat, tā pāriet uz palēninātu kustību, manuprāt, tas padarītu to daudz patīkamāku, un dažreiz, kad es kādu nogalinu, tad tomēr nogalina mani vai arī viņš nemirst, bet izņemot to, tā ir laba spēle
Jauka spēle, bet pārāk daudz reklāmu
50. līmenis nav iespējams, un vienīgais veids, kā to pārspēt, bija mirst pie pēdējā ienaidnieka un atdzīvināt. Visi, kas ir iestrēguši šajā līmenī un to redz, esat laipni gaidīti
Spēlējiet mūs slikti, tā turpina avarēt ļoti traki, lūdzu, ja vēlaties šādu spēli, neinstalējiet šo spēli, meklējiet citu
Traka spēle, kurai patīk krāpties. Es nokļuvu pie priekšnieka, kur jums ir jānovirza raķetes, bet raķetes paliek gaisā un netrāpa priekšniekam. Man pat ir ekrānšāviņi, lai to pierādītu.
Forša spēle, bez šaubām, īpaši katanas un dunči
Jau man riebās spēle, varēja just, ka izstrādātājiem īsti nerūp sava spēle un viņi koncentrējas tikai uz ✨m o n e y✨ Tāpēc es dodu priekšroku Roblox spēlēšanai, nevis mobilajām spēlēm...
Sword Play! Ninja Slice Runner Action rtk
Man šķiet, ka es nesaņemu reklāmas, kad pabeidzu līmeņus, un reklāmas parādās tikai tad, kad es to ļoti vēlos. Ļoti labi padarīts
Great love it one problem reklāmas Es saprotu, ka viņiem ir vajadzīgas reklāmas, lai samaksātu par spēli, jo tā ir bezmaksas, tāpēc piecas zvaigznes
Lieliska spēle, bet DAUDZĀM REKLĀMĀM PATĪK ES SAŅĒMU PATĪK 10 REKLĀMAS PĒC PĒC!!!
Man patīk šī spēle, jūs varat lēkt pa sienām, un ir pārsteidzoši zobeni un naži, kurus es piešķiru tai 5 zvaigznes.
Neuzstādiet šo atkritumu.Šī spēle ļaus jums pārvarēt 2 līmeņus, tad tā vienkārši ievieto 20 reklāmas vai vairāk, un, ja nē, tad tās ir bezgalīgas (es runāju nopietni). šī spēle ir pilnīga laika izšķiešana, un spēle ir viltota, vienkārši sēdiet vienā vietā un nokārtojiet visus līmeņus, jums noteikti veiksies, ja vien nesaņemsiet vēl vienu gaziljonu reklāmu. šī spēle nav tā vērta, netērējiet savu laiku.
Nespēlēs bezsaistē. Tam nav iemesla.
ŠO STULBĀ SPĒLE, KURU ES LEJUPIELĀDĒJU BURTI KATRU REIZI, KAD ES IEKĻAUJOS FREAKING GAME, RĀDA TEKSTLODZĪBU, UN NEVIS FAKTISKO SPĒLES LABOJUMU, KAS LABI (tomēr pārējā spēle ir forša).
ES NESPĒJU PAT SPĒLĒT!!! Ik pēc 2 SEKUNDĒM UZNĀRĀS PIEDĀVĀJUMS, LABOJIET TO DIEVA MĪLESTĪBAS VĒL!
Man patīk spēle, tā ir brīnišķīga, bet vai jūs varat atbrīvoties no baltā bloka augšējā labajā stūrī, jo, kad tas ir tur, es nevaru spēlēt spēli, bet, ja jūs varat no tā atbrīvoties, esmu priecīgs.
소드 플레이! 닌자 슬라이스 러너 3D 액션 oswx
Tas ir labi, bet pārāk daudz reklāmu
Ļoti jauks pērtiķis, vienkārši lietojams. Bez reklāmām. Pēc lielas meklēšanas un gaidīšanas es atradu šo apbrīnojamo pērtiķi. Man tas pārāk patīk un iesaku to izmantot arī citiem. Paldies par tik labu pērtiķi.
Man tas patīk, jo man patīk pārgriezt cilvēkus uz pusēm un nav pārāk daudz papildinājumu, bet varbūt nedaudz mazāk man patīk, ka viņiem ir dažāda veida cilvēki, ko pārgriezt uz pusēm, un skaistas ādas un takas.
Sveiki, esmu frego, man patīk grafika un viss, bet vai varat pievienot RTX un mēģināt padarīt to reālistiskāku, kā arī padarīt skaņas apmierinošākas un labākas, kā arī izveidot dažas kartes, kurām ir vajadzīgas prasības, lai to atbloķētu. Es ceru, ka jūs gūsit tālāk savu biznesu un varēs virzīt jūsu biznesu uz priekšu un padarīt to cilvēkiem tik ļoti nepieciešamo, un daudz vairāk LIELĀK, kā arī nopelnīt vairāk naudas Ardievu draugs, Ixinas-Channel YouTube
Labi, bija sagaidāmas reklāmas visos citos līmeņos, tāpat kā visās šajās sīkdatņu naudas iegūšanas spēlēs, taču šī, PĀRLOTOJOT ĀDAS VEIKALU, iemeta 2 neizlaižamas reklāmas.
Lieliska spēle, bet es vēlos vairāk izaicinājumu, pievienojiet cieto režīmu, un cietajā režīmā jūs noņemat lēno kustību, un, ja pārspējāt 150 līmeņus cietajā režīmā, jūs varat nesaņemt reklāmas 2 nedēļas.
Spēle ir laba, bet ap 10. līmeni tā sasalst, bet spēle ir laba, izņemot reklāmas, kuras es ienīstu, kad pēc katriem 3 līmeņiem tiek parādīta reklāma, vienīgā reize, kad reklāmu nav, ir tad, kad nav interneta.
Nepieciešams daudz atjauninājumu, piemēram, daudz
Es spēlēju divos līmeņos, tiek parādīts “Vai vēlaties novērtēt lietotni”, es pat nenoklikšķinu uz neko, un tiek parādīta reklāma. Es domāju: "Labi, tā ir mobilā spēle, tajā ir reklāmas." Es pabeidzu reklāmu, tā atgriežas tajā pašā ekrānā un parāda reklāmu. Pirms es kaut kā noklikšķinu, tiek parādīts bezgalīgs skaits reklāmu.
Es vēlos, lai es varētu novērtēt 0 zvaigznes, jo man tas pat nav jānovērtē. Ar to es domāju to, ka katru reizi, kad es atveru lietotni, tā nekavējoties aizver lietotni un neļauj man spēlēt. Turklāt esmu redzējis daudz negatīvu vērtējumu par līdzīgām spēlēm. Slikta spēle. Netērējiet savu tālruņa, planšetdatora vai iPad krātuves vietu un iegūstiet labākas spēles, piemēram, geometry dash, minecraft, roblox un citas spēles, kas ir potenciāli labas spēles. Tikai atgādinājums, lai nesaņemtu sliktas spēles, kas tērē jūsu vietu. Izdzēsiet tos, lai iegūtu vietu.Visu laiku sliktākā spēle daudzām reklāmām nekas neizskatās labi. Es pat nezinu, kāpēc es to lejupielādēju, un es vienkārši iztērēju 5 minūtes. Es to neiesaku daudzām reklāmām TIEŠĀM īsos līmeņos, un man šķiet, ka tā ir naudas izņemšana, jo tajā ir tik daudz reklāmu un jaunākiem cilvēkiem ir jālūdz saviem vecākiem nopirkt noņemt reklāmas par tādiem kā kādi 8 usd vai sumthin un viss ir kaitinoši, nepatīk tikai jaunajai auditorijai nekļūstiet atkarīgi, jo es zinu, ka jūs varat kļūt atkarīgi, un tā ir vienkārši slikta spēle, tāpēc sliktākā spēle spēļu vēsture =/
Tā ir laba spēle, taču ir divas problēmas. 1. Pēc 100 līmeņa spēle maina tikai fonu, bet līmeņi ir tādi paši kā 1. līmenī. 2. Spēle nav grūta, padariet to grūtāku
Ļoti jautri, nepieciešams mazāk reklāmu, kopumā tas ir 4,8
Uhh, man nepatīk vadības ierīces, kas jums ir vajadzīgas, lai to labotu, tā ir diezgan laba spēle, bet tai ir jālabo
Reklāmas ir problēma, bet spēle ir forša
Vēl viens nepatiesas reklāmas piemērs. Esmu redzējis daudzas šīs spēles reklāmas, kurās ir norādīts, ka varat izveidot savus zobenus, ar kuriem spēlēt. Tu nevari. Tie ir meli. Tomēr, ja neskaita to, tā nav slikta spēle. Modeļi ir nedaudz dīvaini, taču neatkarīgi no tā, tā ir laba bezprātīga spēle. Tomēr uzmanieties no akumulatora darbības laika.
Sword Play! Biçer Doğrar Ninja Aksiyon qtjk
Helix Stack Jump कैज़ुअल गेम gzd
Brāli, tas ir tāpat kā katrā līmenī, kad saņemat reklāmu, un stulbās atlīdzības ir bezjēdzīgas, jo vienkārši nespēlējiet, ir nepieciešams nopietns darbs un palīdzība, lai tas būtu puslīdz pienācīgs
Jums ir liela problēma saistībā ar šo reklāmu. Tas dod man 2 secīgas 24 sek neizlaižamas reklāmas.
tas bija garlaicīgi, un tas turpina atpalikt, tas turpina mani izkļūt no spēles!
Sveiki . Par šo spēli. Ideja ir ļoti forša, cīņas mehāniķis ir jauks. Bet līmeņi ir mazliet rutīnas. Izaicinājumi ir labi, bet tam ir vajadzīgi vairāk izaicinājumu. Es esmu spēļu dizainers, un es jums patīku, es ar prieku pievienošos jūsu grupai, lai spēlētu spēli.
Laba spēle, bet 2 zvaigznes pirms mūsu ēras tā ir pārāk vienkārša. Kad es pirmo reizi sāku, tas bija forši, bet pēc tam kļūst garlaicīgi, jo esmu 300. līmenī, spēle joprojām ir tikpat vienkārša kā 20. Sagriešana nav reāla!!!Es saņemu pārāk daudz reklāmu, un tas nedarbosies pēc 4 līdz 5 spēlēšanas reizēm, kad augšējā kreisajā stūrī tika parādīts balts lodziņš, un es nevaru spēlēt vai kaut ko citu.