Post by ecinmodefor on Mar 5, 2022 3:57:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Bake it Įprastos temos kavc
No ta aplikace(hra) je celkem dobrá,jenom mi přijde moc nudná
Dobrá hra doporučuji
Bake it Fritidsspill bzh
The God of High School Märulimängud wcs
Pokud jsou k dispozici data, stahování trvá déle
Bake it פנאי qkm
Líbí se mi aplikace, ale problém s reklamami
Hra se mi líbila, ale ve hře je mnoho reklam
Bylo to tak skvělé jako perfektní aplikace, ale skoro jsem rád, že nemám žádné reklamy, a pak je to perfektní aplikace
Supr hra doporučuji 🤣
Je to pěkná hra, ale má hodně reklam 🙄 Hodnotím ji 3 hvězdičkami..
Většina her, které jsou dnes k dispozici, má jen zabíjet čas, ale u této hry mám prostě pocit, že jsem udělal něco produktivního. Hlavním aspektem, kvůli kterému miluji tuto hru, je to, že vám umožňuje péct dort různými způsoby a precizně. Nejen já, ale i moje dítě to miluje.
Opožděný nepořádek, který je posetý reklamami. Je to roztomilý a zajímavý nápad na hru, ale je špatně optimalizovaný a plný reklam. Připadá mi to spíše jako reklamní služba než jako funkční hra. Obvykle kvůli reklamám prostě vypnu WiFi. Tato hra vám nedovolí hrát bez WiFi. Načte se to v pohodě, ale zapomeňte na skutečnou interakci s hrou, pokud vám nemohou házet reklamy do obličeje.
Je to velmi dobrá hra, ale je tu jeden problém, tolik přidává než 10, proto jsem dal 2 hvězdičky, prosím vylepšete hru 😡😡😡😡😡😡
Bake it Pro příležitostné hráče cri
Jako super hra nečekala jsem to protože na reklamě to vypadá hrozně nudně ale ve skutečnosti je to boží.😆
Není to moc dobré, ale existuje mnoho reklam, takže dávám pouze 2 starty
Je to opravdu zábavné, ale jen malý problém přidává neustále vyskakování a když se něčeho dotknu, vydá zvuk přiblížení a zoomu, zvláště když nabíjím telefon 📱 a pak se nemůže nabíjet, když to dělá 🔊 zvuk, prosím opravte to vše 🙏🙏 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Je to dobré, ale ne moc dobré. Obsahuje velmi mnoho ADS. PROSÍM PŘESTAŇ !
JE TO MNOHO REKLAMY, kdyby toho nebylo tolik, dal bych tomu 5 hvězdiček, ale každou sekundu JSOU REKLAMY a neříkejte, že si můžete koupit REKLAMY Take away IM NEPLATÍM ZA TAKE AWAY REKLAMY!
Tahle hra je trochu na hovno... kdykoli se snažím udělat zákazníkovi dort, polevy stojí reklamu, a když se snažím získat reklamu, není dostupná, takže se zákazníkovi nakonec nebude líbit. .
Samé reklamy
Líbí se mi, jak to můžete ve skutečnosti udělat a nenapraví to jako jiné hry
Co je to za aplikaci!! Tato hra je plná reklam. Když jsem tuto hru hrál, zasekl se mi telefon. Velmi špatná aplikace. Nehrajte tuto hru. Usilovně jsem se snažil, aby byl můj telefon normální, protože při hraní jsem to řekl, než se můj telefon zablokoval.
Množství reklam je takové vypnutí. Reklamy se zobrazují po každém kroku pečení a také v případě, že chcete vrátit zpět pohyby! Skvělý koncept, ale nehratelné.
To je úžasné, ale kazí se a je tam moc reklam, ale je to super 🙂
Je to na hovno, nemůžete přetéct dortovou formu Přál bych si, abyste mohli správně péct s moukou, vejci a všemi těmi věcmi a je to prostě nudné, nechapejte, je to ztráta místa
Miluji tuto aplikaci!! To je tak skvělé!! Tato aplikace má úžasnou grafiku, která zapůsobí na každého! Důvod, proč hodnotím tímto pěti hvězdičkami, je ten, že tato aplikace je nejlepší aplikací na pečení, jakou jsem kdy hrál!! Vytvořte prosím více aplikací, jako je tato, Tato aplikace je opravdu úžasná!!
příliš mnoho reklam. každá jednotlivá funkce se přeruší reklamou. Viděl jsem spoustu mizerných aplikací na sbírání peněz, ale tohle je obzvlášť hrozné.
Hra je dobrá, ale je tam tolik reklam, když upečeme jednu věc, reklama přijde, ale hra je dobrá
Tato hra je skvělá, ale nemyslím si, že by tato hra měla obsahovat tolik reklam Bylo to doslova příliš mnoho reklam Kromě toho to byla dobrá hra
Příliš mnoho reklam! Tak otravné
Hra se mi líbí, ale je tu jeden velký problém. Abyste získali VIP, musíte utratit 15 dolarů měsíčně. Nestojí to za to. Po chvíli to začne být nudné.
Opravdu dobrá hra je zábavná, ale je tam hodně reklam, to je můj jediný problém.
Ze začátku to bylo zábavné, ale po 5 minutách to začalo být nudné
Je to strašně super hra doporučuji
Dobrá hra. Ale jeden VELKÝ PROBLÉM. Je tam příliš mnoho reklam. Jako kdo by chtěl hru s tolika reklamami. Doslova nikdo
Bake it የተለመደ rnbm
Mě hra baví ale dávám jenom tři hvězdy, protože mi tam skáčou reklamy ale jinak je to skvělá hra 🎮 💛